Het begin

Een erkend bouwgarant aannemer met VCA-certificering

Het is september 1969 als de jonge twintiger, Henk Steenbergen, de knoop doorhakt: na drie jaar werken voor een baas is het tijd om op eigen benen te staan. Hij wordt bouwondernemer! Bekende aannemers uit die tijd, Post en Pepping herkennen al snel zijn vakmanschap en maken veelvuldig gebruik van zijn diensten. De grote doorbraak volgt in 1972, als Steenbergen in korte tijd opdracht krijgt voor de bouw van verschillende veldschuren en loodsen, en 160 woningen in Dongen en Tilburg. Vanaf dan volgen de projecten elkaar op en verwerft Steenbergen Bouwbedrijf landelijke bekendheid met name op het gebied van agrarische opslag, bewaarplaatsen en maneges.

Na een periode van 51 jaar heeft Henk Steenbergen eind 2020 afscheid genomen als directeur. Henk, de oprichter van ons bedrijf, heeft met enorme toewijding en inzet de organisatie laten uitgroeien tot een betrouwbaar en solide onderneming met landelijke bekendheid.

Met het oog op de toekomst heeft Henk reeds een aantal jaren geleden ervoor gezorgd dat hij met een gerust hart afscheid kon nemen. Jeroen van Schijndel en Theo Steenbergen werden mede-directeur en de dagelijkse leiding is al geruime tijd in hun handen.

Inmiddels telt het bedrijf 40 medewerkers en weten opdrachtgevers uit heel Nederland: “Op Steenbergen kan je bouwen!”

Een solide bedrijf

waar u op kunt bouwen

“Een solide bedrijf waarop u kunt bouwen.” Het is een eenvoudige zin die precies zegt waar Steenbergen Bouwwerken voor staat. Solide, door de manier waarop wij snelheid koppelen aan kwaliteit. En dat u op ons kunt bouwen, is helder. Bij Steenbergen is afspraak afspraak. Met deze nuchtere kijk heeft oprichter Henk Steenbergen zijn bouwbedrijf gemaakt tot wat het nu is. Een moderne organisatie, met een ‘klein kantoor’ en een groot team van vakmensen, dat opdrachtgevers in heel Nederland bedient, op het gebied van woningbouw, renovatie en onderhoud, timmerwerken, utiliteitsbouw en de realisatie van hallen en loodsen.

Compleet

Steenbergen bouwt woningen van calculatie en fundering, tot en met het bevestigen van het laatste plintje.

vakmensen

Vakmensen die snel oplossingen zien en ambacht combineren met kennis van moderne bouwtechnieken en -materialen.

snel en efficiënt

Wij werken snel en efficiënt aan alle projecten, van klein tot groot.
Image icon
Image icon
Image icon
E-MAIL:
info@steenbergen-bouw.nl
Image icon
delen
facebook