Bouw modern landelijke woning in Berlicum Nieuwbouw luxe villa in Berlicum Nieuwbouw landelijke villa te Ooltgensplaat Nieuwbouw luxe woning Ooltgensplaat Nieuwbouw van een moderne rietenkap woning in Haaren Nieuwbouw woning in Klundert Nieuwbouw notariswoning in Berlicum Nieuwbouw notariswoning in Berlicum Nieuwbouw van een rietgedekte villa in Berlicum Detail nieuwbouw van een rietgedekte villa in Berlicum Nieuwbouw van een luxe appartementgebouw in Berlicum Nieuwbouw moderne woning in Haaren Nieuwbouw rietgedekte luxe boerderij woning in Berlicum
img_side1 img_side2 img_side3

Woningbouw

Steenbergen bouwt woningen van calculatie en fundering, tot en met het bevestigen van het laatste plintje. Dat doen wij geheel in eigen beheer, met goed op elkaar ingespeelde teams van metselaars en timmermannen. Vakmensen die snel oplossingen zien en ambacht combineren met kennis van moderne bouwtechnieken en -materialen.
Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt bouwt Steenbergen al ruim 40 jaar solide woningen in een grote diversiteit aan stijlen: landelijk, eigentijds, jaren dertig, modern, klassiek. Of uiteraard in de geheel eigen stijl, zoals u die voor ogen heeft.    

Bekijk meer foto’s Stuur een email